Fedezze fel Ön is a kontaktlencse viselés szabadságát!

A mai modern kontaktlencsék viselésével akár teljesen megfeledkezhet a szemüvegviselés által megtapasztalt korlátokról. A szemüveggel ellentétben a kontaktlencse, nem csúszik le az orráról, nem párásodik, nem korlátozza a látóteret, így bármikor, sportolás, strandolás vagy más szabadidős tevékenység közben is viselhető.
Mivel a kontaktlencse közvetlenül a szaruhártya felszínén helyezkedik el, ezért a látást közvetlenül és tökéletesebben képes korrigálni, mint a szemüveg, így biztosítva jobb látásélességet és szélesebb látóteret. Nem utolsó szempont az sem, hogy kontaktlencse-viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lesz, mint korábban a szemüvegével volt.

Hogyan lehet kontaktlencsém?

1.     Vegyen részt egy szemvizsgálaton bármelyik üzletünkben, ahol szemvizsgáló szakemberünk a látással kapcsolatos panaszok felmérését és a szem állapotának vizsgálatát követően meghatározza az Ön igényeinek megfelelő szemüveg adatokat.

2.     Tesztelje próbalencsével a kontaktlencse viselés komfortját és az éles látás élményét! Kontaktológusunk az Önnel történő megbeszélés során segít kiválasztani az Ön igényeihez, életritmusához legmegfelelőbb kontaktlencsét, melyet akár azonnal fel is illeszt az Ön szemére. Az üzletünkben történő próba során így Ön kockázatmentesen tesztelheti a kontaktlencse viselés élményét. A vizsgálat ideje illesztéssel együtt kb. 40 perc.

3.     Ha a próba során sikerült meggyőződnie a kontaktlencse viselés előnyeiről, akkor üzletünkben a legkeresettebb kontaktlencséket azonnal meg is vásárolhatja, vagy rövid szállítási határidővel meg is rendelheti.

4.     Ha Ön még sosem próbálta a kontaktlencse viselést, akkor üzletünkben kollégáink részletesen elmagyarázzák a lencsék helyes napi kezelését, használatát. Segítenek elsajátítani a kontaktlencse egyszerű felhelyezését és kivételét, megmutatják a megfelelő tisztítás és ápolás lépéseit, valamint válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

5.     Élvezze a kontaktlencse viselés mindennapos élményét!
A kontaktlencse viselés során, a legkisebb felmerülő probléma esetén is állunk rendelkezésére. A teljes nyitvatartási idő alatt, akár telefonon, akár személyesen bátran forduljon hozzánk panaszával, kérdéseivel!