Szemüvegkészítés 1 óra alatt

1996-ban, amikor a Vision Express megnyitotta első üzletét Magyarországon, az optikai piacon, egy akkoriban egyedülálló szolgáltatásnak tette le az alapköveit. Üzleteinkben 1 óra alatt tudtunk, tudunk tökéletes szemüveget készíteni.

Néhány kérdés, ami a szolgáltatás gyorsaságával kapcsolatban leggyakrabban felmerül vásárlóinkban:

  • Hogyan tudjuk ezt megvalósítani?
  • Ami eddig 3 hét volt, hogyan lesz 1 óra?
  • A gyorsaság nem megy a minőség rovására?

A kérdések felvetése jogos. Íme a háttere annak, amivel ezt a magas minőségű és gyors szolgáltatást garantálni tudjuk:

  • Minden műhellyel rendelkező üzletünkben a legnagyobb szemüveglencse gyártó cégek által is használt és forgalmazott legmodernebb és leggyorsabb csiszológépekkel dolgozunk.
  • A szemüveglencse csiszolásának folyamata még a legbonyolultabb szemüveglencsék esetében is maximum 20 percet vesz igénybe, melyet üzleteinkben több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek végeznek.
  • Minden műhellyel rendelkező üzletünk jelentős szemüveglencse raktári készlettel rendelkezik. Így az 1 órás szolgáltatás keretein belül dioptriától függően különböző törésmutatójú és felületkialakítású normál, illetve vékonyított lencsék közül választhatnak vásárlóink. Igény szerint felületkezelés nélkül, felületkeményítéssel, vagy antireflex bevonattal.
  • Az üzleteinkben elkészített szemüvegeket egy nagyon szigorú, 10 pontból álló minőségi elvárásokat tartalmazó ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt azok a vásárlóink számára kiadásra kerülnének. Természetesen nem minden esetben tudjuk biztosítani az 1 órás szolgáltatást. Ezért azzal párhuzamosan az adott vásárlói igényeknek megfelelően, a szemüveglencsék rendkívül széles választékát tudjuk 3-5 napos, ill. 1-2 hetes határidővel a legnevesebb szemüveglencse gyártó cégektől megrendelni (pl. Rodenstock).

Az 1 órás szolgáltatást nyújtó üzleteinket keresse az üzletlistánkon!