Biztonság, csak napi néhány forintért!

  • Letört a szemüvegének szára?
  • Megkarcolódtak a szemüveglencsék?
  • Elhagyta a szemüvegét vagy csak nem találja?

A Vision Express Plusz Garancia szolgáltatásunk a szemüveg bármely lehetséges sérülése esetére biztonságos és takarékos megoldást kínál az Ön számára!

Vision Express Plusz Garancia - Teljes körű védelem!


A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetében a törvényileg előírt 1 év helyett üzleteinkben 2 évig biztosítunk Önnek jótállást.

Ha megsérült a szemüvege...

Elsőként megnézzük, hogy szemüvegét azonnal meg tudjuk-e javítani.

Amennyiben a szemüveg nem javítható, akkor néhány napon belül az eredeti megrendeléssel megegyező szemüveget készítünk az Ön számára.

Ekkor Ön a javítás, csere, vagy adott esetben az új komplett szemüveg (keret+lencse) kedvezmények nélküli vételárának 25%-át fizeti, a fennmaradó részt átvállaljuk.

Ha nincs meg a szemüvege...

Lehet, hogy elveszett vagy csak éppen elfelejtette hová rakta? Keresse fel bármelyik üzletünket és néhány napon belül kollégáink az eredetivel megegyező szemüveget készítenek az Ön számára. Ebben az esetben költségkímélő megoldásként egyszeri 50%-os kedvezményt biztosítunk Önnek a Vision Express Plusz Garancia szolgáltatásunk keretében.

Már akár 4 Ft napi költség mellett teljes biztonságban tudhatja szemüvegét. A Vision Express Plusz Garancia keretében kínált kedvezményes javítási, csere és újravásárlási kedvezmények a vásárlástól számított 2 éven belül 1-1 alkalommal vehetők igénybe.*

A Vision Express Plusz Garancia bármely komplett szemüvegre igénybe vehető, legyen az választékunk legolcsóbb vagy akár legdrágább terméke. A szolgáltatás díja minden esetben az Ön által megvásárolt szemüveg vételárához igazodik.

*További információért kérjük, forduljon üzleteinkben kollégáinkhoz, vagy keresse Vevőszolgálatunkat az ingyenesen hívható telefonszámon.

Tel.: 06-80-284-746

ingyenesen hívható telefonszám minden hétköznap 9:00 - 18:00 között.

Ajánlatunk a 2009. február 16. után megrendelt szemüvegek esetén érvényes!