Miért a Solaris?

A Solaris különlegessége, hogy egy helyen kínálja a legismertebb nemzetközi divatmárkák legújabb modelljeit. Legyen szó akár Oakley, Ray-Ban, Michael Kors, Prada, Gucci vagy Dior napszemüvegről, a Solaris kínálatában mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő darabot. A széles kínálat az árakban is megmutatkozik, kedvező árú modelljeink már 9 990 Ft-ért és 13 990 Ft-ért elérhetőek.

Napjainkban egy napszemüveggel szemben alapelvárás, hogy 100%-os UV védelmet biztosítson. Ez a Solarisban elérhető választékban sincs másképp. Összes napszemüvegünk garantáltan 100%-ban védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen.

A napszemüvegek kényelmét és előnyeit Mindenki számára elérhetővé tesszük, hiszen választékunkban polarizált lencsével készült napszemüvegek mellett megtalálhatók olyan napszemüvegek is, melyekből dioptriás napszemüveg készíthető. Így azoknak a szemüvegviselőknek sem kell napsütésben hunyorogni, akik nem szeretnének kontaktlencsére váltani, de tökéletesen szeretnének látni napszemüvegben is.
Egyedi jelölő matricáink segítségével könnyen eligazodhat a napszemüvegek között, és egyből tudhatja, hogy a választott modell polarizált szűrős lencsével készült-e, vagy éppen készíthető-e belőle dioptriás napszemüveg.

 • 100% UV VÉDELEM

  Minden napszemüvegünk védi szemét a káros UV sugarakkal szemben.

 • DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEGLENCSÉK

  Napszemüvegeink egy része dioptriás lencsével is rendelhető.

 • POLARIZÁLT LENCSÉK

  Csökkentik a vakító fény hatását, növelik a komfortérzetet, fokozzák a kontrasztot és a színek élénkségét.

 • GYERMEK KOLLEKCIÓ

  Kiváló minőségű napszemüvegek, melyek a különleges kialakításnak köszönhetően óvják gyermeke látását.