A Tommy Hilfiger márkát New York-ban, igazi amerikai szellemben alapították 1985-ben. Egyszerre fiatalos, magabiztos, klasszikus, mégis friss, és ugyan jólnevelt megjelenésű, de van egy titka.
Hogy mi a titok? Mindig képes finoman megújítani a hagyományokat: önkifejezéssel, vizuális meglepetésekkel és finom részletekkel.

A Tommy Hilfiger a prémium életstílus márkája, ezért szeretik és vásárolják a világ több mint 95 országában. New Yorktól Hong Kongig a Tommy Hilfiger mindenütt a divat nyelvén, klasszikus amerikai hangnemben szólal meg. A stílust pedig mindehhez az elit magánegyetemek sportkultúrájából meríti.  

Tetszetős formák, évszakonként változó minták és élénk színváltozatok, amelyek kényelmes és könnyen viselhető anyagok kíséretében kelnek életre. Ezek hozzák létre a mindig friss és naprakész stílust.

A modern irányzatokat ötvöző, azonnal felismerhető formaterveket az ikonikus részletek és a kifinomult anyagok újszerű felhasználása teszi igazán hangsúlyossá.

Az 2016-os őszi/téli kollekció pedig ismét sikeresen helyezi el globális életstílus márkaként a Tommy Hilfigert a jelenlegi kínálatban.


Keresse fel üzleteinket és találja meg Ön is a stílusához legközelebb álló Tommy Hilfiger szemüvegkeretet! Ráadásul most komplett szemüveg rendelése esetén minden Tommy Hilfiger szemüvegkerethez a szemüveglencsét 20 000 Ft értékig AJÁNDÉKBA adjuk Önnek!*


Mivel az akciós készlet üzletenként eltérő lehet, ezért érdemes mielőbb felkeresnie üzleteinket!

 Az akció időtartama: 2016. november 17 – december 31.

 

*Akciós ajánlatunk kizárólag komplett szemüveg megrendelése esetén érvényes, amennyiben a szemüvegkeret a „20.000 Ft-ig AJÁNDÉK lencse” feliratú címkével megjelölt szemüvegkeretek közül kerül kiválasztásra. Az akció további feltételeit és a részletes akciós szabályzatot keresse üzleteinkben!