A nagy divatházak és világmárkák tervezőinek köszönhetően 2014 nyarán minden eddiginél izgalmasabb, feltűnőbb és egyediséget kölcsönző napszemüvegek jöttek divatba. Mutassuk meg a világnak, milyen színes egyéniségek vagyunk! A fiatalokat az élénk, vidám neon- és cukorkaszínű, valamint a mintás műanyag napszemüvegek ejtik egyik ámulatból a másikba, amivel megspékelhetik az amúgy is nyáriasan derűs öltözéküket. Ezeken a népszerű darabokon nem ritka a strassz, a csillogó, vagy matt fémrátét és az apró kristályokból kirajzolódó motívum sem.

Nem múló kedvenc a letisztult formavilágú pilóta stílusú napszemüveg, ami szinte minden arcformához jól áll, ezért idén nyáron sem hiányozhat a ruhatárunkból és tükrös lencsével most igazán trendik lehetünk! Exkluzív, decens hatást kölcsönöz viselőjének a színátmenetes napszemüveg, amit előszeretettel díszítenek finom, luxushatást keltő ezüst- és arany betétekkel, vagy mintás bőrrel, szintén mindkét nem számára. A klasszikus kör alakú napszemüveg is örök darab, úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból, most a lencse és a keret hasonló, csak színárnyalatokban eltérő változata a legmenőbb a sztárok körében, miért ne éreznénk mi is kivételesnek magunkat a viselésével? 

A hölgyek másik nagy kedvence a cicás napszemüveg, viselése pikáns, pezsgő retro-életérzést csempész a megjelenésünkbe – nem csak a piknikeken és nyáresti partikon. Megkerülhetetlen alapdarab a tükrös lencse is, ami a szivárvány minden színében pompázik és mindenféle keretformával ütős párost alkot.

Mindegy is, hogy melyik divatos stílus és fazon mellett tesszük le a voksunkat, egy biztos: a napszemüveg minden időben öltöztet!