Stylistként mindenképp azt tanácsolom, ha a mindennapi élethez ennyire szorosan kötődő dologgal terveztek megajándékozni valakit, még nagyon közeli családtag vagy barát esetében is csak vele együtt szerezzétek be. Van viszont néhány ötletem kiegészítőkre, amivel meglephetitek szemüveges ismerőseiteket!

Minden divatőrült hölgynek szuper kis ajándék egy ilyen karkötő: sikkes, egyszerű és szinte minden szetthez passzol. Nem túl nagy és nem túl kicsi – a legbiztosasabb megoldás kiegészítők esetében az arany középút. A szemüvegformájú darab egyszerre tükröz franciás bájat és geek sikket, így jó választás lehet bárkinek, aki odáig van a könyvekért, az olvasásért, a technológiáért és büszkén viseli a szemüvegét!

A vintage, vagy vintage stílusú darabok is újra hatalmas népszerűségnek örvendenek – érdemes keresgélni a különleges darabokat kiegészítőkben is! Íme, egy zseniális kis szemüveg-zsebóra, ami tökéletesen passzolna például egy gyönyörű, ’50-es éveket idéző fazonú kabát mellzsebébe bújtatva. Nagyon sikkes lesz bármelyik barátnőtők, ha ezt kapja elő társaságban, mikor megkérdezik, hány óra van!

A forró csokis-beiglievős időszakhoz tökéletesen illik egy formás kis bögre is! A cicakeretes-glamúros darabok feldobják az irodai hétköznapokat, és annyira egyediek, hogy bárkinek a kezére lehet csapni, aki megpróbálja elorozni. Persze gondolhattok a könyvek fölött görnyedő, vizsgaidőszakot túlélni igyekvő barátnőkre is! Egy extra nagy, sikkes hőtartó pohárnál türelmesebb társat nem is ajándékozhatsz az éjszakázós időkre. 

Pasis verzióban is bukkanhattok praktikus, de dizájnos bögrékre: a szórakozott tudósokhoz vagy laza grafikusokhoz illő, a vicces, a Poirot-s, vagy a Harry Potter figuráját megidéző darab mind szuper választás, ha ismeritek az ajándékozottat!

Jó dolog, ha ki tudtok fogni valami személyes, vagy egyedi ajándékot szemüveges szeretteiteknek, de most, a DIY projektek fénykorában annak sincs semmi akadálya, hogy az a bizonyos különleges meglepetés saját készítésű legyen! Dekorálhattok kézzel és némi hobbiboltos segédeszközzel egy egyszerű szemüvegtokot, törlőkendőt vagy üvegpoharat, de akár készíthettek ékszert is. Tudjátok, a határ csak a fantáziátok, és hogy mennyi időt szántok a tökéletes ajándékra!

Képek forrása: 

www.notonthehighstreet.com

www.notonthehighstreet.com

favim.com

www.wantist.com

www.spreadshirt.co.uk

www.reallylindabarker.co.uk

www.maiagifts.co.uk

http://www.pinterest.com/

dustyburrito.blogspot.com