A funkció nélküli, de dizájnos és extrém megoldások gyakorlatilag kimeríthetetlenek, így folytatom is a múltkori bejegyzésem témáját. Kivel mással, mint a funkció nélküliség, de a dizájnos és extrém megoldások egyik legnagyobb kedvelőjével, Lady Gagával, aki mindenféle őrületet képes bevállalni, hogy megtartsa pozícióját a sztárvilágban. 

Forrás: http://gagafashionland.com/http://fashionsmagz.com/lady-gaga-sunglasses-paparazzi/

Ezek közül a keretek közül is a legtöbb utcai árusoknál végezte valamilyen olcsó verzióban, de néha-néha olyat is láthatunk a meghökkentő performanszokról ismert művésznőn, amit akár utcára is viselhetünk – például a klasszikus fekete, kerek lencsés szemüveget.

Forrás:  www.muchmusic.com

Az LMFAO énekese, RedFoo a partinapszemüvegek nemzetközi nagykövete – szinte bármilyen őrült veziót képes az amúgy is eklektikus ruhatárába illeszteni, legyen az strasszokkal kirakott vagy hiper túlméretezett. Az ilyen szemüvegek sokszor csak keretek és hiányzik belőlük a lencse, hiszen egy partin nincs szükség UV-védelemre. Ha illik a stílusodhoz egy kis bolondság, fesztiválszezon idejére szerezz be egyet, egyébként inkább felejtsd el.

A legtrendibb fazon idén, ami partizáshoz és hétköznapi outfitekhez ugyanúgy passzol, egy neon színű vagy ombre lencsés, foncsorozott napszemüveg főként wayfarer, de akár pilóta fazonban is! Idén használd ki, mert jövőre valószínűleg megy a levesbe…

Forrás: blog.hauteandrebellious.com

És még egy jó tanács: fesztiválozáskor ugyan alapkellék, de azért óvakodj attól, hogy túl sokszor viselj napszemüveget az esti partikra. Hacsak nem kell éjszaka is a rajongók elől menekülnöd, inkább hagyd otthon, mert nem túl stílusos és a szemet is megterheli. Fülledt, hajnalig tartó nyári partikat és jó bulizást kívánok mindenkinek!