Az igazi szemüvegrajongók nem csupán az orrnyergükön hordják kedvenc darabjukat, hanem szinte bármin: bögrén, pólón, ékszerként, sőt, még a lakásukba is becsempésznek egy-két szemüvegmintás bútordarabot.

Egy szemüveg nem csupán úgy lehet trendi kiegészítő, ha rendeltetésszerűen viseljük: a valódi szemüvegmániások szinte bárhol, bármin szívesen látják kedvencüket, szerintük a szemüveg mintaként is megállja a helyét, sőt, kifejezetten menő! Lássuk a legkreatívabb megoldásokat.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/69/d3/a8/69d3a8ec9a36a25c9ee48887ab4db38f.jpg

Így is lehet az öltözék része

A tervezők fantáziája kimeríthetetlen, ha egy-egy minta felkapottá válik. A szemüveg is ezerféleképpen jelenhet meg egy öltözéken: pólóra vagy blúzra nyomva, ruha anyagát, zokni szárát díszítve, de akár cipőn is. Bátran viseljük ezeket a darabokat, csupán arra ügyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba, vagyis ne öltözzünk tetőtől talpig szemüvegmintás holmikba. Sokkal hatásosabb, ha csak egyetlen ruhadarab mesél a szemüveg iránti rajongásunkról.

Kiegészítő a kiegészítőkön

Rafináltabb, ha a szemüvegeket a táskánkon, telefontok mintájaként, vagy ékszerként adjuk az összeállításunkhoz. Az interneten böngészve remek szemüvegmintás karkötőket, stilizált szemüveget formázó fülbevalókat, nyakláncmedálokat találhatunk, érdemes körülnézni! Ezek az egyedi, többnyire fiatal iparművészek és ékszertervezők által készített darabok garantáltan nem jönnek majd szembe az utcán. 

https://img0.etsystatic.com/046/0/10165023/il_570xN.670661122_noqp.jpg

Szemüveges otthonok

 

A szemüvegek a lakberendezési cikkeket is meghódították, ma már meglepően széles a választék a szemüveget formázó kávézóasztalokból, régi szemüvegek újrahasznosításával megalkotott csillárból, vagy szemüvegmintás szőnyegekből. Minden szemüvegesnek jár a nappalijába egy szuper, szemüveges darab!

ttps://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ba/af/11/baaf119e0ec28ed27b8f557b04ce2436.jpg

Szemüvegeket mindenhová!

És ha mindez nem elég, szemüvegeket tehetünk szinte mindenhová: készülhet belőle telefon- vagy tablet-támasztó, optikusok számára szemüveget formázó névjegy, de még szemüvegalakú jégkockákat is fagyaszthatunk a megfelelő szilikon formák segítségével. Az ötletek tárháza végtelen, a szemüvegek felhasználási lehetőségei pedig sokoldalúbbak, mint azt valaha gondoltuk!

http://opticalvisionresources.com/wp-content/uploads/2011/12/Eyeglass-Smartphone-Stand-.jpg