Bizonyára nem meglepő senki számára, hogy a divattervezők rendszerint 1-2 évszakkal előttünk járnak. Így a nagyobb divatházak már május-júniusban bemutatták az idei őszi-téli trendeket képviselő kollekcióikat, amiből természetesen az egyik legfontosabb kiegészítő, a szemüveg sem maradhat ki. Azok, akik nemcsak az öltözködés, de a kiegészítők és így a szemüvegek terén is követik a divatot, azok most felkészülhetnek, hogy melyek azok a stílusok, amelyeket idén ősszel érdemes keresniük a szaküzletek polcain.

Azok számára, akik szeretik a változatosságot most jó hírem van, mert a következő szezon trendjei rendkívüli sokszínűséget mutatnak mind a formák, mind a színek tekintetében.

A Gucci például a klasszikus színek mellett nyit a pasztell színek felé, akárcsak Marc Jacobs. A Max Mara tervezői nem ennyire bátrak, ők az elmúlt szezonban bevált nőies, macskaszerű stílust viszik tovább a következő kollekciójukban is. Sorolhatnám tovább az egyes tervezők kollekcióit, de összességében annyi elmondható, hogy idén tovább erősödnek a nőies vonalak és megjelennek a nem mindennapi színek a szemüvegkeretek divatjában. Hölgyeim és Uraim, legyenek sokkal bátrabbak! Vigyenek színt és vidámságot szemüvegükkel az olykor szomorkásnak tűnő, őszi-téli szürke hétköznapokba!

Forrás:http://thefashionography.com/gucci-eyewear-2014-mert-marcus

A visszafogottabb stílust kedvelőknek sem kell aggódniuk,mert  a piacon maradnak az időtálló modellek is, amelyek trendi külsőt kölcsönöznek minden alkalomra az év minden szakában. Ilyenek például az utóbbi években különösen divatos klasszikus, szögletesebb formájú, sötét keretes szemüvegek, amelyek kiválóan szolgálják viselőiket akár alkalmi, akár hétköznapi helyzetekben is.

Forrás: http://www.vision-szuperoptika.hu/

Kedves Olvasó! Kíváncsi lettél arra, hogy neked milyen szemüveg állna jól és hogyan újíthatnád meg megjelenésed? Próbáld ki a Vision Express online szemüvegpróba alkalmazását, ahol a stílusodnak megfelelően könnyen megtalálhatod az idei őszi-téli kedvenc modelled.