Sötétkék, fehér, piros, csíkos: a tengerész stílus örök, ezek a színek és minták mindannyiunk ruhatárában fellelhetők. Vigyünk egy kis frissességet e klasszikus irányzatba egy új napszemüveggel!

Tökéletessége az egyszerűségében rejlik: a tengerész stílus azért maradandó, mert sallangmentes, jól variálható és minden korosztály számára előnyös. Mindenki szekrényében biztosan rejtőzik néhány sötétkék és fehér blúz, nadrág, illetve pár csíkos póló. A tengerészmódi sportosan elegáns, ezért szinte bármilyen alkalomra megfelel, a kevés és diszkréten csillogó aranyszínű kiegészítő pedig kellően gondoskodik a kifinomultságról. Milyen napszemüveget válasszunk idén nyáron ehhez az irányzathoz? A lehetőségek száma nagyobb, mint gondolnánk!

http://i24.photobucket.com/albums/c31/chrissymarie98/The%20Perfect%20Palette%202/1-64.jpg?t=1330352627

Klasszikust a klasszikussal

Azok a hölgyek, akik biztosra akarnak menni és az időtlen stílust részesítik előnyben, minden bizonnyal az klasszikus napszemüvegfazonokra fognak szavazni. Az örökké divatos Ray-Ban Wayfarer modell, vagy egy aranykeretes Aviator, amelyen finoman megcsillan a napfény, tökéletes párt alkot a tengerész stílusú ruhákkal. Attól függően, hogy sportosabb vagy inkább elegánsabb irányba akarjuk eltolni az összhatást, válasszunk a fém- vagy a műanyag keretes modellek közül. 

http://celebsvenue.com/wp-content/uploads/2013/03/i83505_charlott-cordes-for-madeleine-christmas-collection-2011-photo-s_0004-793x1024.jpg?4ea31f

Ami a méretet illeti, ezen a nyáron a „minél nagyobb, annál jobb” elve érvényesül. Idézzük fel Jackie Kennedy-Onassis stílusát és utánozzuk le: viseljünk sötétkék-fehér összeállításunkhoz nagyméretű, kerek napszemüveget – nem csupán elegánsak leszünk, de még a tűző Naptól is hatékonyan óvjuk szemünk és bőrünk egészségét és szépségét.

https://shechive.files.wordpress.com/2012/04/stripes-fashion-3.jpg?w=500&h=749

Vagány megoldások

A fiatal korosztály egy kis csavart is vihet a tengerész stílusba, izgalmassá téve a hagyományos összeállításokat is. Idén nagy divat az élénk színű napszemüvegkeret, amelyet egyszerűen társíthatunk a klasszikus darabokkal. Mivel a tengerészkék és a fehér a divatban alapszín, bátran kombinálhatjuk szinte bármilyen színes kiegészítővel. Dobjuk hát fel öltözékünket egy vízzöld, tűzpiros, napsárga, vagy fehér keretes napszemüveggel – a hatás vidám, kicsit bohókás és garantáltan feltűnő lesz!

Forrás:http://cdn-image.realsimple.com/sites/default/files/styles/rs_photo_gallery/public/image/images/1403/spring-outfit-1_300.jpg?itok=ym9-e3Dc

A bevállalósabbak a színek helyett a mintákat mixelik, és a csíkos pólóhoz akár teknőcmintás, sőt virágos vagy pöttyös keretet is választanak. Jól teszik, idén az összes ehhez hasonló vagány kombináció megengedett.

Amint e javaslatokból is kiderül, a modern matrózruhákkal nem foghatunk mellé – mint ahogyan az idei nyár legnagyobb napszemüvegtrendjeivel, a klasszikusokkal és a színes-mintásakkal sem. E kettő együtt pedig: bombabiztosan stílusos megjelenést garantál!

Forrás: http://lolobu.com/img/set/xl/0f469188f5b1fd4ec01106465f450387df1c17b9.png