Attila elmondta, hogy mitől lehet vonzó egy szemüveget viselő lány, de a teremtés koronái sem maradhatnak ki a sorból! Lássuk, miért is vonzó az, ha egy férfi szemüveget visel?

Uraim, az egyik legfontosabb alapszabály, hogy a szemüveg önmagában öltöztet. Ugyan számos előnye van annak, ha valaki kontaktlencsét visel, azonban – bízzanak bennem – nem csak szemüknek, de stílusuknak és vonzerejüknek is jót tehet, ha alkalmanként szemüvegükért nyúlnak reggelente.

Úgy gondolom, hogy ha szemüvegvásárlásra kerül a sor, a férfiak gyakran a legegyszerűbben és legkevesebb energia-befektetéssel megvásárolható darabokat preferálják – pedig rövid válogatással tökéletes kiegészítőt is nyerhetnek a megfelelő kerettel! A stílusosság és szexiség nem elérhetetlen, azonban ne csak végletes megoldásokban gondolkodjanak, ha szemüveget választanak. Sportoláshoz, könnyed szórakozáshoz és a munkahelyre is érdemes különböző keretekben gondolkodni, hiszen így mindig az öltözetükhöz leginkább passzoló szemüveggel rejthetik rabul a női szíveket.

Ha a keretek viselését szemléljük, alapvetően két fő típust különíthetünk el: vannak olyan férfiak, akik a nagyon finom, vékony keretes, vagy keret nélküli szemüveget választják, és ezzel eleganciát, visszafogottságot sugallnak. A másik tábort erősítők ezzel szemben kifejezetten a karakterességre törekednek vastag vagy színes keretes szemüvegükkel. Utóbbi abszolút alkalmas egy erősebb személyiség kifejezésére, vagy akár a nagyon egyszerű ruhadarabokat kedvelők öltözékének feldobására.

És hogy miben rejlik egy szemüvegviselő férfi vonzereje? Markánsabb arcvonást és arckaraktert tökéletesen erősíthet szinte az összes keret. Szemüveggel hangsúlyozottá válhat az arccsont – de pont ugyanezzel a hatással optikailag vékonyíthatja is a teltebb férfiak arcát egy erősebb keret. A különböző színű, mintájú, anyagú keretek elvonják a figyelmet a kelleténél vastagabb szemöldökről és a bőrhibákról is.

A lehengerlő külső egyik záloga a kisugárzás, ami szemüvegviselés esetén az intelligens hatás irányába viszi viselőjét, legyen szó a visszafogott elegáns vagy a feltűnőbb darabokat választókról. Barátnőim egybehangzó véleménye alapján pedig bátran ki merem jelenteni, hogy a szemüveget viselő férfiak nem csupán okosabbnak, de határozottabbnak, férfiasabbnak is tűnnek.

Kedves Uraim, bármennyire is aduásznak tűnik a kiegészítőnek is tökéletes szemüveg, vásárlásnál mindenképpen ügyeljenek arra, hogy a keret passzoljon ruhatárukhoz, személyiségükhöz – gondoljanak csak Superman, azaz a szemüveges irodista, Clark Kent esetére, akit szemüvegben jelentősen kevesebb hölgy rajong körül, mint szemüveg nélküli szuperhős-énjét. Ha tehetném, Clark Kentnek is azt javasolnám, hogy egy gondosabban kiválasztott, arcvonásait szebben kiemelő, elegánsabb keretet viseljen a dolgos mindennapokon – és ha neki bevált a tipp, Önnek miért ne működne?