A szemüveg akárcsak egy ékszer, eleganciájával öltöztet, kiemeli arcunk szépségét és elismerő tekinteteket vonz. De előfordul, hogy valaki szó szerint veszi ezt a hasonlatot és szemüvege ékszerfunkciót tölt be.

A szemüvegmódi szinte ugyanolyan sebességgel képes megújulni és különlegesebbnél különlegesebb formákat produkálni, mint a ruhadivat. Az ékszer-szemüvegek azonban érték- és időtálló darabok, amelyek divatirányzatoktól függetlenül presztízst és a különlegesség érzését kölcsönzik viselőjüknek.

A kép forrása: http://img.loveitsomuch.com/uploads/201211/19/go/golden%20swarovski%20crystal%20clear%20cateye%20glasses%20-%20beta-f03834.jpg

A ragyogó kristályberakásos vagy gyöngybetétes designer keretek mindennél többet elárulnak egyedi stílusunkról. Ha eleganciánkat szemüvegünkkel is hangsúlyozni szeretnénk, bátran válogassunk a rengeteg elérhető keret közül, és tudassuk a világgal, hogy ízlésünk minden kifinomult részletre kiterjed. Ráadásul ma már a nappali viselet részeként is megengedett a csillogás, így csodaszemüvegünket nem kell kizárólag az elegáns, esti alkalmakra tartogatnunk.

A kép forrása: http://www.otticanet.com/img/imgIntroBrand/swarovski_1.jpg

A szemüvegkeretek ma már a divatkollekciók elmaradhatatlan elemei: a világ trendteremtő designerei munkáik során sajátságos formát adnak e daraboknak, újraértelmezve azokat. Így lesz Beyonce, Lady Gaga, Rihanna és még sok más előadó fellépéshez használt kellékéből az üzletekben bárki számára megvásárolható, merész, de mégis hordható szemüveg. Extravagáns, bevállalós hölgyek nyugodtan kísérletezzenek egy-egy ilyen meghökkentő példánnyal!

A kép forrása: http://www.hypebeast.com/image/2009/03/bless-duo-fringe-glasses-1.jpg

A művészien megalkotott, ám azért viselhető szemüvegek mellett egyre inkább teret hódít a szemüveg, mint valódi ékszer, mitöbb, önálló műalkotás. Például az a modell, amely a luxust színarany borításban tárja a sóvárgó tekintetek elé, leginkább egy művészeti galéria tárlójába való, semmint valaki ruhatárának kiegészítői közé. E rendhagyó „szemüveg” inkább különleges dekoráció, miniatűr szobor, nem mindennapi ékszer, amely az alkotói kreativitást példázza. Egy ilyen egyedi szépségben tehát csak gyönyörködjünk, és csodálkozzunk rá, milyen sokoldalú ihletforrás is lehet egy egyszerű szemüveg.

A kép forrása: https://totokaelo.blueboxcdn.com/uploads/images/0000/0026/6193/zoom_IMG_1169__1_.jpg