Milyen napszemüvegeket viselnek idén nyáron a legfelkapottabb divatbloggerek? Lássuk, kit-mit érdemes követni!

A személyes stílusblogok ma már jóval több olvasót vonzanak, mint a hagyományos divatmagazinok, a legsikeresebb bloggerekre pedig több reflektorfény vetül, mint a filmsztárokra vagy topmodellekre. És nem csupán rajongói figyelemről van szó: a bloggerek ma már komolyan képesek befolyásolni a divatipart csupán azáltal, hogy mit vesznek fel. Érdemes hát megnézni, mit választottak ki idén nyárra – esetünkben a napszemüveg kínálatból.

http://stylelovely.com/secondskin/files/2012/10/8057099536_de9702f6d8_o.jpg

Chiara Ferragni – The Blonde Salad

A hárommillió Instagram-követővel rendelkező, olasz sztárblogger, a 27 esztendős Chiara talán a legnagyobb név ebben a műfajban. Stílusára a merész, provokatív kombinációk jellemzőek, és nem riad vissza egy kis polgárpukkasztástól sem.

Chiara előszeretettel hord napszemüvegeket, nemrégiben önálló posztban válogatta össze legfrissebb kedvenceit. Állítása szerint a napszemüveg stílusunk hű tükre, s ez őrá is igaz. Ha mi is kísérletező szelleműek vagyunk, kövessük az olasz dívát: a nyáron viseljünk nagyméretű, vastag keretes napszemüvegeket, amelyek garantáltan kiemelnek a tömegből és a középpontba helyeznek.

http://www.theblondesalad.com/wp-content/uploads/2015/07/3U5A3097-683x1024.jpg

Aimee Song – Song of Style

A Los Angelesben élő, eredetileg lakberendezőként dolgozó Aimee a második legbefolyásosabbnak tartott divatblogger. Stílusa laza, de nőies, nem szélsőséges, ám minden outfitjébe visz egy kis csavart.

Egzotikus arcvonásaihoz nagyszerűen passzolnak a cicafazonú napszemüvegek – gyakran vissza is tér e klasszikushoz választásai során. Legújabb kedvence azonban egy elegáns oversize fazon, amely igazán különlegessé teszi szettjeit. Amennyiben úgy szeretnénk feltűnőek lenni, hogy közben azért nem botránkoztatjuk meg környezetünket, kövessük Aimee-t és dobjuk fel nyári ruhatárunkat a túlméretezett napszemüveggel.

http://www.songofstyle.com/wp-content/uploads/2015/05/aimee_song_black_trench_striped_shirt_isabel_marant_sandals.jpg

Julie Sarinana – Sincerly, Jules

A sportos stílus híveinek elsőszámú példaképe, a tornacipőben is mindig kifogástalanul mutató Jules. Szinte kizárólag napszemüvegben látni, minden egyes szettjéhez választ egy hozzá passzoló darabot. kedvencei természetesen a vékony fémkeretes aviator stílusú napszemüvegek, az összes elképzelhető variációban. Idén nyáron is erre az örök darabra esik legtöbbször a választása, hiszen tudja: ez a fazon soha nem megy ki a divatból és minden laza outfitet ragyogóvá tesz.

http://sincerelyjules.com/wp-content/uploads/2015/07/super.jpg_effected.jpg

Kristina Bazan - Kayture

Az alig 21 éves svájci lány produkálta az utóbbi egy-két év egyik legnagyobb fejlődését: Facebook-oldala ma már másfél millió követővel büszkélkedhet. Érdemes odafigyelni stílusára, ami fiatal kora ellenére egyre kiforrottabb, jellemzője az elegancia és a kifinomultság.

Kristina előszeretettel dolgozik együtt nagy luxusmárkákkal, kiegészítőit is körültekintően válogatja meg aszerint, hogy mennyire kiemelkedő minőségűek. Ugyanakkor szívesen kísérletezik a napszemüvegekkel, néha egészen meglepő kombinációkat bemutatva.

Legutóbbi választásai a hetvenes éveket idéző, retró hangulatú fazonok újragondolt, aktualizált változatai, amelyek nem annyira bohókásak, sokkal inkább nőiesen sikkesek. Ezek a fazonok remekül illenek az egyszerűségükben stílusos öltözékekhez.