A világ nagy része Brazíliára figyel most, mivel ott zajlik a 2014-es labdarúgó világbajnokság. A tornán a világ legjobb játékosai szerepelnek, akik stílusukkal meghatározzák válogatottjuk teljesítményét, és saját egyéniségüket előtérbe hozva formát szabnak csapatuknak. De amint véget érnek a mérkőzések, már egy másik pályán, a divat világában lépnek fel. Más szerepkörben, de ugyanazzal az eleganciával.

Cristiano Ronaldo - Portugália

Ronaldo a világ egyik, hanem legjobb futballistája. Azonban nemcsak futballtudásával, hanem öltözködési stílusával is hódít. Tudja, hogy mit és hogyan viseljen, mi áll neki jól, ezért megjelenése soha sem túlöltözött, vagy ízléstelen. Még ha ugyanazt viseli is, mint csapattársai, rajta látszik az a fajta stílusosság, ami a sportolók többségénél nincs meg. Pénz, tehetség, megnyerő külső, és hölgyek kígyózó sora. Nem csoda, hogy sokan irigykedve néznek rá.

Forrás: http://windycityepicurean.com/2014/06/09/the-ten-best-dressed-soccer-players-of-the-world-cup-part-i/

Sergio Ramos - Spanyolország

A klasszikus spanyol kinézet megtestesítője. Tradicionális mégis modern külseje magában foglalja mindazt, amit a spanyol stílus a divatban jelent. Ellentétben sokakkal, nincs szüksége arra, hogy mindenki lássa, milyen márkát visel, mivel színösszeállításával és a maga egyéni megjelenésével mindenkit lenyűgöz. Nem csoda, hogy Spanyolország egyik legjobban öltözött futballistájaként tartják számon.

Forrás: http://windycityepicurean.com/2014/06/09/the-ten-best-dressed-soccer-players-of-the-world-cup-part-i/

Claudio Marchisio – Olaszország

Nem is lenne igazi a világbajnokság legjobban öltözött futballistáinak listája, ha azon nem szerepelne egy olasz játékos. A legnagyobb nehézséget pedig pont az jelenti, hogy egy valakit kiválasszunk Olaszországból, amelyből szinte mindenkinek tökéletes a megjelenése. Nehéz rosszul öltözködni, ha az ember abból az országból jön, ahonnan olyan híres világmárkák erednek, mint Versace, Gucci, Prada, D&G. Hosszas gondolkodás után Claudio Marchisio került a listába, aki a jól öltözött olasz férfi tökéletes megtestesítője, mindamellett, hogy a pályán mutatott teljesítménye is kifogástalan. Viseljen bármit is, kinézete mindig egy olasz macsó képét tükrözi.

Forrás: http://windycityepicurean.com/2014/06/11/the-best-dressed-soccer-players-of-the-world-cup-part-iii/