A modern technológiát alkalmazó dioptriás napszemüveglencsékkel nem kell lemondanunk a stílusos, trendi napszemüvegről és a jó megjelenésről, szemüveg viselőként sem.

A speciális színezéssel az egyfókuszú és a progresszív műanyag lencsék nagy része elkészíthető napszemüveg változatban is. Pazar választékból válogathatunk egyedi igényeink alapján: gyakorlatilag olyan színű és árnyalatú, lencsét is választhatunk, amit megálmodtunk magunknak és ami leginkább illik a külsőnkhöz, az arcformánkhoz.

A lencsék teljes mértékben “testreszabottak”, a saját dioptriánkban készülnek, 100 százalékos UV védelmet biztosítanak, és a legelőnyösebb, tetszőlegesen kiválasztott szemüvegkeretbe illeszthetők. Tulajdonságaik megegyeznek a napszemüveg lencséjével, a kiváló optikai hatás és látásélesség biztosítása mellett védik a szemünket az éles fény és a nap káros sugárzásával szemben és mindenféle szabadtéri sporthoz, gyalogláshoz, futáshoz, kerékpározáshoz alkalmasak. A dioptriás lencsével készült, ellenőrzött védelmi minőségű napszemüveget szaküzletben vásárolhatjuk meg, ahol nem csak garanciát kapunk hozzá, de ha szükséges, a javítása is biztosított.