A világbajnokság kezdetével minden szem a focistákra szegeződik, de ne feledkezzünk meg gyönyörű feleségeikről és barátnőikről sem, akik még tovább emelik a legnagyobb futballünnep fényét.

Irina Shayk

forrás: http://ilovehdwallpapers.com/irina-shayk-wallpapers.html

Cristiano Ronaldo orosz modell barátnője gyakran szerepel a magazinok címlapján. Sokszor választ egyedi, különleges ruhákat és szemüvegeket, ami valljuk be tökéletesen illik hibátlan alakjához. Mindegy, hogy extravagáns vagy hétköznapi keretet választ magának, az eredmény ugyanaz: kifogástalan megjelenés.  Nem meglepő, hogy nagyszerűen kiegészítik egymást szintén stílusos párjával.

Sara Carbonero

 

forrás: http://www.stylebistro.com, http://www.pinterest.com

Iker Casillas sportújságíró barátnőjét 2009-ben jelölték az FHM magazin legszexibb riportere címre. A spanyol válogatott első számú kapusa büszke lehet csodaszép feleségére, aki nem sokkal első közös gyermekük születése után máris kirobbanó formában van. Igazi latin szépség, aki a klasszikus napszemüvegekben is mindig tüzesen mutat. Nem csoda, hogy a spanyolok odavannak érte.

Shakira

forrás: http://www.celebritysunglasseswatcher.com

Shakirát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mivel már akkor is elismert világsztár volt, mielőtt hozzáment férjéhez, Gerard Piquéhez. A kolumbiai énekesnőnek évek óta kifogástalan a megjelenése, azután is, hogy tavaly megszületett első gyermeke. Az új családtag érkezésével öltözködése is átalakult: a rá jellemző csillogó, szexi, testhez simuló darabok kifinomultabbá váltak. A dél-amerikai sztár kerekded arcához kiválóan passzol a kultikus Aviator napszemüveg.

Melissa Satta

 

forrás: http://www.pinterest.com/explore/aviators/, http://www.zimbio.com

Kevin-Prince Boateng olasz barátnője amilyen gyönyörű, annyira sokszínű. Több televízió műsort vezetett már hazájában, manapság azonban kizárólag az anyasággal és kétéves kisfiával foglalkozik. Főállású családanyaként is megőrizte kitűnő stílusát, bármilyen napszemüveget választ magának, biztosak lehetünk benne, hogy jól áll neki.

Yolanthe Sneijder-Cabau

forrás: http://yolanthecabau.com/get-the-look/modish

Wesley Sneijder színésznő felesége valódi díva, öltözködése és külseje mindig kifogástalan, bárhol jelenik is meg. A rá jellemző elegáns, kifinomult nőies stílus nemcsak ruháiban, de kiegészítőiben is visszaköszön. Nincs ez másképp a napszemüvegekkel sem, amikből szintén az ízléses darabokat részesíti előnyben.

Szeretnél te is így kinézni? Akkor látogass el a Vision Express üzleteibe, és válogass kedvedre a legstílusosabb szemüvegek és napszemüvegek széles kínálatából!