Elege van a szemüvegviselésből adódó korlátokból, mint például a lencse bepárásodása, ha a hidegről fűtött helyiségbe lép?

Esetleg csak alkalmanként szeretne a szemüvege helyett alternatív megoldást találni, mert síelés vagy szánkózás közben zavarja a szemüvege?

Próbálja ki üzleteinkben a naponta eldobható kontaktlencse viselésének élményét, mert most rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg napi cseréjű lencséinket.

Kiemelt ajánlatunk:
iWear Harmony napi cseréjű kontaktlencse
9.480 Ft/doboz helyett
6.480 Ft/doboz*

A naponta eldobható kontaktlencsék viselésnek nagy előnye, hogy nem kell a lencsék napi tisztításával, ápolásával bíbelődni és a lencsék viselési gyakorisága is csakis Öntől függ. Viselheti bármikor, például rendszeresen sportoláshoz, vagy alkalmanként (pl.: színház, koncert, egy őrületes buli, kirándulás).

Keresse további napi cseréjű kontaktlencse ajánlatainkat az üzletekben!

 

Az akció időtartama: 2017. január 2 – március 1.

 

*Ajánlatunk legalább 1 doboz iWear Harmony típusú kontaktlencse vásárlása esetén érvényes. Az akció további feltételeit keresse üzleteinkben!
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! (3/2009. (II.25.) EüM rendelet 4.§ (1) bekezdés b) pontja)